„A BOR JÓKEDVRE DERÍT”

Bejelentkezés:
20/546-9834

Hamuház Motel és Étterem a nyugalom völgye

Felsőörs, Alsóörsi u. 13.

Telefonszám: +36 87 477338 ; +36 30 5007656

Fax: +36 87 577016
Email: bileva.kft.@chello.h

Borkóstolás péntek 19-20 óráig

Étterem nyitva tartás: 11-20 óráig

A Balaton északi partján, festői környezetben, Felsőörs község déli bejáratánál található egész évben üzemelő Fogadónk. A nyugalom völgyébe betérő vendég a város és a Balaton zajos forgatagától távol pihenhet és szórakozhat. A panoráma gyönyörű, a környezet tiszta, rendezett. A vendégszobák 2-3-4-5 ágyasak, fürdőszobával, TV-vel és minibárral felszereltek, ízlésesen, minden kényelmet biztosítva vannak berendezve. Fogadónk nem csak egyéni vendégek kellemes pihenőhelye, hanem csoportos kirándulók hangulatos fogadására is tökéletes. A hálóhelyek pótágyakkal kiegészítve 32 fős csoport kényelmes elhelyezésére alkalmasak. a fogadó vendégei részére külön parkoló áll rendelkezésre, éjszakai őrzéssel. Az étkezést éttermünkben egy I5-20 fős kisteremben, valamint egy 45-50 fős nagyteremben tudjuk megoldani. Nagyobb rendezvények esetén a terasz is igénybe vehető a nyári időszakban. A belső termek alkalmasak családi összejö¬vetelek, konferenciák, üzleti megbeszélések, oktatások, továbbképzések, megrendezésére. A teljes étterem és a környezet hangulatos bálok, esküvők ideális helyszíne. Felsőörs 100 km-es körzetében hideg-meleg ételekkel, italok¬kal rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

 A pihenést és a játékos kedvet szolgálja a Fogadóban található szauna, asztali foci és biliárd. Igény szerint szervezünk vendégeinknek sétalovaglást, sétakocsikázást, tereplovaglást és a környékhez illően pincelátogatást. A balatoni vitorlázáshoz hat személyes vitorlás hajó áll rendelkezésre hajóvezetővel. A Fogadótól 3 km-re lévő strandok könnyen megközelíthetőek. A kirándulni vágyóknak és a természetjáróknak lehetőségük van a környéken található számos történelmi nevezetesség és természeti látnivaló megtekintésére a balatoni és bakonyi táj találkozásánál. Felhívjuk figyelmüket az 1200-as években román stílusban épült felsőörsi templomra, az alsóörsi „Török-ház”-ra, a geológiai csodára, a festékbányára és természetesen a Balaton szépségére. A közelben lévő egész napos kirándulási lehetőség a történelmi Veszprém, a csodálatos Tihanyi-félsziget, a világhírű Herendi Porcelán Múzeum. Előre jelzett igény szerint egész napos kiránduláshoz, balatoni fürdőzéshez úti csomagot biztosítunk.

Tevékenységek
szállás, szálláshely, fogadó, panzió, vendéglátás, idegenforgalom, fogadó, étterem, quad, túrák, pincészet, sétalovaglás, tereplovaglás, sétakocsikázás