„A BOR JÓKEDVRE DERÍT”

Bejelentkezés:
20/546-9834

Dobó Vendéglő

Csopak Kossuth u.103.
Tel.: + 36 87 446 425, Fax: + 36 87 446 425
Email: dobovendeglo@gmail.com

Nyitva: hóban, napsütésben 12-22 óra között.

Édesanyánk, nagyanyánk főztjét kínáljuk hamisítatlan századfordulós vendéglői környezetben akár a százéves gesztenyefák alatt, akár a hangulatos pince helységben.

Legyen a vendégünk!
Borkóstolók, családi rendezvények, esküvők, állófogadások igényes szervezése a vendéglőben, vagy akár helyben is.

Magyarország leglátogatottabb idegenforgalmi és pihenő központjában, a Balaton északi partján fekszik festői környezetben Csopak. Itt találkozik össze a Balaton partján vezető országút a Nosztori völgyön át Veszprémből, a Bakonyból érkező úttal, így a Tihanyba vagy Balatonfüredre látogatók útja is természetesen Csopakon vezet át.

A község központjában, a Kossuth utca 103 szám alatt, a Csonkatoronnyal szemben található a vendégek és a helybéliek által egyaránt kedvelt DOBÓ Vendéglő. Látogatói között művészek és közéleti személyiségek éppúgy megtalálhatóak, mint a betévedő magyar és külföldi turisták.

Az 1994-ben megnyílt vendéglő gazdag kínálattal várja vendégeit. A tájjellegű, magyaros ételek mellett külön említést érdemel kivételes italkínálata. A Magyarország különböző borvidékeiről származó borkülönlegességek széles választéka egészíti ki a Balatonfelvidék jellegzetes borait.